Merkevarer

Keune

Keune er en familiebedrift som startet opp i Amsterdam i 1922. Det er en av få familieeide bedrifter som produserer hårprodukter eksklusivt for frisører. Bedriften har gjennom årene utviklet seg til å bli en betydelig aktør i markedet, og er i dag representert i 85 land. I 1995 bygget Keune sin nåværende fabrikk i Soest utenfor Amsterdam. Her har de bygget opp en av Europas mest moderne laboratorier innenfor utvikling av hårprodukter. Et profesjonelt studioteam jobber også kontinuerlig med utvikling av nye moter og trender. Keune leverer kvalitetsprodukter til frisørene. Ta steget inn i deres fantastiske verden av hårprodukter!

Maletti

Maletti er verdens desidert største leverandør til frisørbransjen, med ca 45% av markedet. De lager kvalitetsmøbler med et fantastisk ­design. Flere kjente designere setter sitt preg på Maletti sine møbler og utstyr, deriblant Philip Starck. Siden 1936 har Maletti vært et symbol for design, innovasjon, teknologi og lidenskap. En lidenskap som har gjort Maletti til markedsleder av møbler for frisørsalonger. En juvel i kronen av italiensk produksjon over hele verden.

Takai

Takai er japanske kvalitetssakser med markedets beste garanti. Dette er en produsent som satser på kvalitet, med bruk av japansk stål og teknologi. Produksjonen foregår også i Japan. Mange norske frisører har her funnet sine nye favorittsakser. Dyrebar og sjelden er ord som beskriver Takai. Deres filosofi beskriver ferdighet, dyktighet og behendighet, kvalitetene til en kreativ frisør. Takai Teknologi bestreber seg for å tilby den høyeste grad av komfort og behag, med å tilby deg kvalitetsinstrumenter. Takai sitt samarbeid med stålgiganten Nippon Steel, gir dem muligheten til å velge det beste stålet, et ekstremt viktig element i utviklingen av høyteknologiske sakser. Vi inviterer deg herved til å oppleve universet av høyteknologiske japanske sakser.

Antibac

Antibac AS produserer og selger desinfeksjon hovedsakelig på det norske og skandinaviske markedet. Vi har lange tradisjoner med desinfeksjon i Norge, og har unik kompetanse på dette feltet. Helt siden 1922, først som en del av Arcus Teknisk Medisinsk Sprit og senere som Kemetyl, har Antibac vært et av de mest brukte desinfeksjonsmidlene i Norge.